fotograaf gespecialiseerd in bruidsfotografie / huwelijksfotografie / trouwfotografie.
Huwelijksfotograaf onder water | nieuws | over ons | portfolio | contact
Alle Fotos op dvd
Fotos op dvd Trouwfotograaf Trouwfoto
Fotografie
Huwelijk
EERSTE EXEMPLAAR VAN HET "PALAZZO" ALBUM   15-06-2009
De huwelijksfotograaf heeft vandaag het eerste exemplaar van het nieuwe boek "Palazzo" overhandigt aan Rene en Joni. Zij zijn op 17 april 2009 getrouwd en kozen als eerste voor het nieuwe palazzo album.
Gezien het resultaat zijn wij er van overtuigt dat dit album nog vele malen afgeleverd gaat worden.

BEURSDEELNAMES ALLE 3 ZEER GESLAAGD...   02-11-2009
Op 11 oktober hebben bij op de Sounds of Love trouwbeurs te Someren voor de eerste keer deelgenomen met onze nieuwe Trouwconcept-stand. Deze dag hebben vele aanstaande bruidsparen ons bezocht en aangegeven interesse te hebben in onze unieke foto- en filmcombinatie. Op 25 oktober hebben wij met HVDesign deel genomen aan Trouwbeurs Geldrop. Ook deze beurs was voor ons zeer geslaagd. Gisteren 1 november hebben wij voor de tweede keer deelgenomen met onze Trouwconcept-stand op trouwbeurs Heeswijk-Dinther. Deze beurs is enorm goed bezocht, en ook hier sloeg onze unieke combinatie van Trouwconcept enorm aan. Kortom, onze 3 beursdeelnames hebben hun vruchten lang en breed afgeworpen en waren zeer geslaagd, zowel voor Trouwconcept als voor HVDesign... 


TROUWBEURS TE HEESWIJK-DINTHER, 1 NOVEMBER 2009   14-10-2009
Afgelopen zondag (11 oktober 2009) hebben wij deel genomen aan de eerste Sounds of Love Trouwbeurs te Someren. Vele bruidsparen hebben op deze beurs onze stand bezocht en zullen de komende tijd benaderd worden om een concrete afspraak te maken. Door onze unieke combinatie nogmaals te kunnen presenteren op een beurs hebben wij vandaag definitief toestemming gegeven aan de organisatie van een trouwbeurs te Heeswijk-Dinther. 18 september jongsleden hebben wij een reportage mogen verzorgen voor Peter & Dian. Wij waren deze dag te gast bij Hotel Restaurant De Leygraaf aldaar. De directie van deze prachtige horeca locatie vond onze `briljante` combinatie zo speciaal dat ze ons uitgenodigd hebben om deel te nemen aan de door hun georganiseerde trouwbeurs die 1 november aanstaande gehouden wordt. Deze beurs zullen wij net als in Someren 5 verschillende beursaanbiedingen aan de geinteresseerde bruidsparen bieden. De beurs is geopend vanaf 10.00 uur en zal tot 17.00 uur duren. Graag verwelkomen wij u in onze stand op 1 november bij Hotel Restaurant De Leygraaf te Heeswijk-Dinther.


INVESTERINGEN VOOR TROUWCONCEPT.NL   01-10-2009
Aankomende zondag 11 oktober, dan is het zover. Dan staan wij met onze briljante combinatie `Trouwconcept.nl` op de Sounds of Love trouwbeurs in Someren. Deze beurs is georganiseerd door HVDesign, Malu Limousine Verhuur en Huwelijkszangeres Hannelore. Onze deelname zal voor de bezoekers zeker niet onopgemerkt voorbij gaan want wij hebben voor deze beurs geinvesteerd in een splinternieuwe stand en een prachtige flyer. HVDesign heeft een logocompilatie en sfeerbeelden voor de Videowal gemaakt. De logocompilatie zal tussen de shows door constant vertoond worden, de sfeerbeelden daarintegen zullen te zien zijn tijdens 3 spetterende bruidsshows die om 12.00u, 14.00u en 16.00u aan zullen vangen. De trouwbeurs begint om 11.00 uur en zal tot 17.00 uur plaatsvinden in Hotel Centraal. Hotel Centraal is gelegen in het centrum van Someren. De entree is geheel gratis. U komt toch ook, want `Trouwconcept.nl` heeft maar liefst 5 verschillende beursaanbiedingen! Graag tot 11 oktober vanaf 11.00 uur in Someren.

SOUNDS OF LOVE TROUWBEURS, 11 OKTOBER 2009   15-08-2009
Zondag 11 oktober 2009 zal er van 11.00 uur tot 17.00 u een trouwbeurs plaats vinden in Hotel Centraal te Someren. Deze beurs is door HVDesign, Malu Limousine Verhuur en Huwelijkszangeres Hannelore georganiseerd. Tijdens de Sounds of Love trouwbeurs vind je van alles om de mooiste dag van je leven invulling te geven. Laat je inspireren door het grote aanbod van de vele standhouders en 3 spetterende bruidsshows! Wanneer je vooraf of bij entree van de beurs een kaartje ingevuld maak je kans om het leukste receptieboek voor je bruiloft te winnen, namelijk ` De Videozuil`. Wij zullen aan deze beurs deelnemen met Trouwconcept.nl, onze `briljante` combinatie in film en fotografie. De entree is geheel gratis, jullie komen toch ook?. Voor meer informatie kijk op www.soundsoflove.nl. Tot 11 oktober!


WINAARS VAN CANVAS ACTIE ZIJN BEKEND   28-05-2009
Vandaag hebben we een fotoshoot gedaan met de winaars van de canvas actie. Ze gaven de voorkeur aan een foto van de kleine op canvas boven een canvas van een trouwfoto, en natuurlijk kan dat ook geregeld worden.
Binnenkort word de canvas overhandigd.

NU OOK ONDER WATER FOTOGRAFIE MOGELIJK   23-03-2009
De huwelijksfotograaf, Patrick Verstegen heeft zijn werkzaamheden uitgebreid met een unieke tak.
Onderwater fotografie, op www.mijnzwemfoto.nl komen de foto's te staan welke gemaakt worden tijdens het proefzwemmen, en of diploma / baby zwemmen.
Deze foto's kunnen de mensen dan zelf afnemen als ze dit willen.
Bent u nieuwsgierig geworden ? Kijk dan zelf even op www.mijnzwemfoto.nl

D3 GAAT D2X VERVANGEN   27-08-2008
Na een dienst tijd van 3.5 jaar is het weer tijd om de D2X als backup te gaan gebruiken.
Vandaag is het nieuwste werkpaard "Nikon D3" door ons in ontvangst genomen.
Deze camera is een "full-frame" camera en dus maakt dat het fotograferen weer leuker vanwege de groote beeldsensor.
Ook zullen natuurlijk de foto's hierdoor ook weer beter worden en daar gaat het uiteindelijk toch allemaal om.

HUWELIJKSFOTOGRAAF OP HYVES   13-08-2008
De huwelijksfotograaf gaat 'eindelijk' HYVES.
Ja hoor sinds vandaag zijn wij ook actief op de HYVES, en wel onder het adres: http://huwelijksfotograaf.hyves.nl
Laat een berichtje achter, of voeg ons toe als vriend...

VERBOUWING   12-08-2008
Verbouwing, vandaag is de verbouwing begonnen van de studio/ontvangstruimte welke Huwelijksfotograaf in gebruik heeft.De verbouwing zal naar schatting over 3 dagen voltooid zijn.

COMBINATIE PAKKET `BRILJANT` HEEFT EEN VERZAMELNAAM GEKREGEN   31-07-2008
Zoals u heeft kunnen lezen in ons nieuwsbericht van 13 mei jongsleden is er enorm veel vraag naar ons combinatie pakket `B R I L J A N T`. Door middel van dit pakket kan een opdrachtgever ervoor kiezen om zowel een foto- als een filmreportage tegelijkertijd te boeken. Wij kwamen er al vrij snel achter dat het erg moeilijk was om combinatie pakket `B R I L J A N T` alszijnde een naam te gebruiken voor het maken van bijvoorbeeld een offerte of om te plaatsen op bedrijfskleding. Om de unieke samenwerking professioneel uit te dragen hebben wij een verzamelnaam verzonnen voor dit pakket. De naam is TROUWCONCEPT.NL geworden.TROUWCONCEPT.NL is de naam voor de combinatie
De Huwelijksfotograaf (fotoreportages) en HVDesign (filmreportages).

TROUWCONCEPT.NL - `Een Briljant team om de mooiste dag van uw leven vast te laten leggen`.  

VEEL ANIMO VOOR ONS COMBINATIE PAKKET `BRILJANT`   13-05-2008
3 december 2007 hebben wij in samenwerking met HVDesign uit Mierlo een combinatie pakket in het leven geroepen. Door middel van dit pakket kan een opdrachtgever ervoor kiezen om zowel een foto- als een filmreportage tegelijkertijd te boeken. Deze unieke combinatie brengt natuurlijk veel voordelen met zich mee die rechtstreeks alszijnde een aantrekkelijke korting aan de opdrachtgever ten goede komt. Natuurlijk kunnen bij alle twee de disciplines de wensen afzonderlijk kenbaar gemaakt worden. Hieronder staan enkele voordelen die deze unieke samenwerking met zich mee brengt:

Reiskosten worden gecombineerd.
Geen aanbetalingen vooraf.
De gemaakte foto's worden in de film verwerkt.
De foto's worden gebruikt voor het ontwerp van de DVD-cover en het DVD-label
Zowel de videograaf als de fotograaf zijn samen volgens afspraak aanwezig.
Foto- en filmreportage wordt tegelijkertijd afgeleverd.
Alle originele filmbeelden en foto's krijgt u aangeleverd.
Foto- en filmreportage wordt geheel naar uw wensen gemaakt.
Gegarandeerde gezelligheid!


NPS (NIKON PROFESSION SERVICES)   01-02-2008
NPS (Nikon Professional Service)
Sinds vandaag zijn wij officieel erkent als NPS lid bij nikon Nederland.
Dit houd in dat er een betere service en ondersteuning aangeboden word door Nikon Nederland in geval van calamiteiten

NIEUW BIJ HUWELIJKSFOTOGRAAF: COMBINATIE PAKKET `BRILJANT`   03-12-2007
Naast de 6 pakketten die Huwelijksfotograaf u aan kan bieden hebben wij een nieuw pakket aan deze reeks toegevoegd. Namelijk het combinatie pakket `BRILJANT`. Naast het verzorgen van een fotoreportage bestaat er sinds kort de mogelijkheid om een filmreportage te boeken bij HVDesign. Hierbij werken wij nauw samen met Helmut van de Vorst. Als u kiest voor Huwelijksfotograaf om uw fotoreportage te verzorgen en u laat de film verzorgen door Helmut van de Vorst dan kunnen wij u een interessant voorstel doen. Natuurlijk kunt u bij allebei de disciplines afzonderlijk uw wensen kenbaar maken. Voor meer informatie omtrent deze unieke samenwerking kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.


JORGENSEN ALBUMS UIT AUSTRALIE (E-LAY)   18-07-2007
Huwelijksfotograaf gaat in zee met Jorgensen Albums uit Australie,
deze fabriekant onderscheid zich in een speciaal huwelijksalbum wat volledig naar wens is samen te stellen.
Voor alle mogelijkheden en verschillende toepassngen vragen wij u om een afspraak te maken met ons.

Bruidsfotografie
Onze pakketten voor u
Onze albums voor u
Zij gingen u voor
Gastenboek / Ervaringen
Wijze tips
Nuttige Links
Bruidsfotografie
Alle foto's gratis op DVD bijgeleverd